Novinky e-mailom

Zaregistrujte sa do e-mailového klubu a získajte informácie o výhodných akciách, nízkych cenách a novinkách ako prvý!

Nový Zéland - vycestujte za zážitky!

CESTOVANIE - PRIATELIA - ZÁŽITKY

Working Holiday alebo študijné vízum. S pracovným povolením v rámci týchto programov si na pobyt přivyděláte.

Zažite niečo nové!

Ideálna príležitosť ako spoznať miestnu kultúru, cestovať, zlepšiť si angličtinu, získať pracovné skúsenosti a nových kamarátov z celého sveta.

Vďaka programu Working Holiday môžete až 1 rok žiť na Novom Zélande. Udelené vízum vás oprávňuje na pobyt maximálne na 12 mesiacov. Počas tohto obdobia môžete na Novom Zélande legálne pracovať. Pracovné pozície majú sezónny charakter a jedná sa prevažne o prácu v turistickom ruchu (reštaurácie, hotely, lyžiarske centrá a i.) - Záleží len na vás a vašej ochote pracovať a samozrejme na lokalite, kde chcete zostať dlhší čas a prácu tam hľadať.

Počet udelených víz za rok je obmedzený kvótou. Pre rok 2016 už bola vyčerpaná a obnovená bude v apríli 2017.

Ak ste získali Working Holiday vízum v roku 2016, stále sa môžete do programu prihlásiť! Výhody programu:

  • ubytovanie na prvé dni
  • orientation po prílete (tipy a rady k životu na Novom Zélande, k hľadaniu práce, ubytovanie atď)
  • podpora novozélandskej agentúry počas celého pobytu

Více informací o podmínkách programu naleznete ZDE

Ak ste nedostali Working Holiday vízum a chcete aj napriek tomu na Nový Zéland vycestovať, príležitosť máte. Nové podmienky študijného víza umožňujú u pobytov dlhších ako 14 týždňov aj legálne pracovať. Záujemcom tak umožní aspoň čiastočne pokryť náklady na pobyt.

Všetky partnerské jazykové školy na Novom Zélande spĺňajú vízové podmienky a sú preverené dlhoročnou spoluprácou a spokojnými klientmi. Radi vám pomôžeme s vybavením vášho jazykového pobytu, vrátane podania žiadosti o vízum.

Podmienky pracovného povolenia

* denné štúdium, tzv. full-time kurzy (nie je možné získať pracovné povolenie pri čiastočnom štúdiu)
* dodržiavanie školskej dochádzky
* škola, na ktorú je študent zapísaný, musí byť zaradená do kategórie NZQA category 1

Zjednodušenie podmienok a skrátenie doby štúdia je šancou pre tých, ktorý chcú na Novom Zélande pracovať, ale nedostali príležitosť v rámci Working Holiday víz. či už to bolo z dôvodu vyčerpania ročnej kvóty alebo vekovej hranice pre Working Holiday víza 35 rokov.  Viac informácií o vízach nájdete TU

Dôvody prečo vycestovať so STUDENT AGENCY:

  • po dodání všetkých dokumentov podáme žiadosť o vízum v Londýnezaistíme ďalšie doplnkové služby k pobytu - letenka, poistenie, ai.
  • všetky naše partnerské školy patria do kategórie NZQA category 1 - podmienka pre udelenie víz
  • niektoré jazykovéškoly na Novom Zélande ponúkajú asistenciu s hľadaním práce
  • máme špeciálne a zvýhodnené ceny dlhodobých kurzov našich partnerov

Naše partnerské jazykové školy na Novom Zélande:

New Zealand Language Centres - Auckland, Wellington

  • výhodné ceny kurzov v centrách školy ako na severnom, tak na južnom ostrove. V oboch prípadoch je možné priplatiť si za asistenciu pri hľadaní práce.

Language Schools New Zealand - Queenstown

  • špeciálna cenová ponuka dlhodobých pobytov. K pobytu nad 14 týždňov asistencia s hľadaním práce a členstvo v JOB clube v cene 250 NZD ZDARMA.

New Horizon College of English - Napier

  • štúdium v kľudnejšom prostredí menšieho mesta s ideálnymi podmienkami pre prácu v prírode

Kaplan International Colleges - Auckland

  • výhodné ceny krátkodobých aj dlhodobých kurzov a množstvo pracovných príležitostí v Aucklande

Worldwide School of English - Auckland

  • asistencia s hľadáním práce v Aucklande pre všetkých študentov. Tí, ktorí vycestujú na viac ako 24 týždňov štúdia naviac neplatia poplatok vo výške 250 NZD.

Kontaktujte nás na bezplatnej linke 0800 121 121 alebo prostredníctvom emailu info@studentagency.sk

23.3.2017

Podieľajte sa na zlepšení našich služieb. Píšte svoje podnety priamo riaditeľovi.
Valid XHTML 1.0 Transitional